Neem contact op via Whatsapp
Textieldruk

Textieldruk

Het aanbrengen van uw logo of bedrijfsnaam doen wij in eigen huis op verschillende manieren. Afhankelijk van de vorm, aantallen, soort en afmeting word er een techniek met u gekozen, wij geven u hierin graag een persoonlijk en duidelijk advies. Voor ieder budget het mooiste resultaat. Vooraf ontvangt u een digitale proefdruk ter goedkeuring.

Transfer druk |Het logo of de uiting wordt met een transfer d.m.v. verhitting op het textiel geperst. Mooie kwaliteit, kleurecht en een lange levensduur, met keuze in promotie of werkkleding kwaliteit en een ruim assortiment van kleuren. Wij leveren dus één kleur tot full color. Een voordeel van transfers is dat ze geschikt zijn voor kleine oplages en herhaling orders, wij kunnen zelfs de logo’s op voorraad voor u houden.

Flexdruk | Flexbedrukking is de meest voorkomende drukmethode die wij hanteren. Flexdruk is een dekkende folie die zo goed hecht dat het de kleding overleeft. Door de body blijft het vol van kleur en bloedt op den duur niet door.

Borduren | Uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur, geeft kleding een luxe uitstraling, is duurzaam en zelfs voor sommige artikelen beter geschikt. Wij gebruiken de beste garens en kunnen perfect op alle soorten textiel borduren o.a. polo’s, caps, jacks. Niets is ons te gek! Voor uw logo of een eigen ontwerp dient éénmalig een borduurkaart gemaakt te worden.

Loonwerk | Het is daarom ook mogelijk om uw eigen aangeleverd textiel te laten bedrukken met uw eigen of transfers die door ons zijn geleverd. Dus inclusief uit,- en inpak, controle inkomende goederen én een digitale presentatie middels proefdruk vooraf. Lees meer

IMG_E5804
_63A3043 kopie.jpg
IMG_5734
20200225_123642637_iOS
Novus Forma
IMG_E5782
Marcel 2
IMG_E5719
Digitale proefdruk - Website
IMG_5720
Marcel 3