Neem contact op via Whatsapp

Videoclip productie

Wij van SocialMediaPromo ondersteunen het entertainment met promo’s en videoclips.

Productie van A tot Z
Voor een videoclip ontzorgen wij de artiest volledig met het regelen van allerlei zaken wat bij een videoclip productie hoort. Denk aan de locatie, atributen, acteurs, danseres en alles wat nodig is voor een mooie weergave van de nieuwe hit. Tijdens de opnames is het ook mogelijk om een fotograaf mee te laten gaan voor foto’s van de setting in stijl van de clip. De foto’s zijn te gebruiken voor promotie en de exclusieve cover foto voor de release van de nieuwe hit.

Hoe gaan we te werk
Wij hebben vooraf contact over het plan van aanpak. Wij willen graag vooraf onder embargo de nieuwe hit luisteren om over de look & feel na te denken. Als team komen we met een voorstel over de verfilming van de muziek. Wanneer de artiest en management met de ideeën akkoord gaan dan maken wij een script en planning. Vooraf bekijken we de locatie waar de opnames plaats vinden om de hotspots in kaart te brengen. De opnamedag wordt gepland met zanger, filmploeg en extra acteurs of dansers.

De opnamedag
Deze begint met gezamelijk overleg over de planning en wat we nodig zijn voor het beste resultaat. Daarna gaan we draaien volgens het script.

Nabewerking
Als de opnames er allemaal opstaan gaan we bezig met het monteren van de videoclip. Deze procedure duurt ongeveer 8 werkdagen. (In overleg kan het sneller afhankelijk van de besproken releasedatum). Als de videoclip gemonteerd is sturen wij deze als conceptversie op naar de artiest. Wanneer er nog correcties nodig zijn dan is dat mogelijk en monteren wij de clip tot de definitieve versie.

Extra
Als service krijgt de artiest ook een spotify canvas van 8 seconden met highlights van de clip.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij u die extra duw in de rug kunnen geven in de entertainment. We kijken er naar uit.

Jurgen Geers – Andrea (Officiële Videoclip)

Dennis van Dam – Zaterdagavond (Officiële Videoclip)

Dennis van Dam – Kom Sla Je Arm Om Me Heen (Officiële Videoclip)